fbpx

Dyk ned i de nye kategorier!

Borde // Kuma

Spisestuestole // Maja

Opbevaring // Zigi

Vi har stadig sofaer og lænestole i et hav af variationer

Udvalget er stort og vi designer og producerer hele tiden nyt efter fremtidens trends og behov!

Udvalget er stort og vi designer og producerer hele tiden nyt efter fremtidens trends og behov!

En verden af muligheder – samlet ét sted

Fra sofaer, lænestole, spisebordsstole, sideborde og sofaborde til lænestole, reoler, vitrineskabe og spiseborde… Vi har samlet alt dét, du skal bruge til en komplet indretning af stuen og spisestuen. Mix og match fra intet mindre end fem kategorier af kvalitetsmøbler og leg med spændende og komplette sammensætninger af stilarter, farver og materialer.

Et nyt niveau af bekvemmelighed

Det er ikke kun i den kreative proces, der er fordele ved vores komplette kollektion af møbler til stue og spisestue.

Levering, lagerstyring og kundeservice forbedrer vi også som følge af vores seneste investering i vores one stop shopping-ambitioner.


Så i stedet for at sprede din kostbare tid ud på flere leverandører, kan du nu i stedet bruge tiden på at finde det helt rette mix af møbler til dine kunder og nøjes med at ringe til ét sted, når der er spørgsmål – også selvom det er på tværs af mange møbeltyper. For det skal være nemt at handle hos os.

Derfor afsendes alle vores varer også fra Polen i fremtiden. På den måde optimerer vi både lagerstyring og reducerer samtidigt fragten for jer.

 

Vi tør tage ansvar

Vi sætter en stor ære i, at vores produkter kommer til verden under forhold, der tager hensyn til menneske og miljø.Derfor er vores fabrik også ISO 14001-certificeret og derfor forbedrer vi hele tiden arbejdsmiljøet for vores medarbejdere. Desuden er det alfa omega for os at skabe design, der holder i mange, mange år. Derfor stiller vi meget høje krav til materialer, derfor kan puder og hynder vendes i de fleste af vores sofaer, så slitagen fordeles, og derfor skal man oftest kun udskifte en enkelt del i stedet for hele møblet, hvis noget går i stykker. Vi kalder det kvalitet med omtanke.

 

Design, der holder og tager hensyn

Solidt hånværk tilsat den nyeste teknologi er kernen i alle vires produkter. Vi gør os konstant umage for at forbedre kvalitet og finish og lave møbler, der kan leve i mange år. Det gør vi først og fremmest ved at lytte til vores kunder. Og vi går både langt og ad utraditionelle veje for at leve op til deres forventninger. I hvert møbel er der indbygget en ægte omsorg for vores omverden. Det betyder, at vi arbejder målrettet på at skabe effektiv og miljøvenlig produktion og en arbejdslads med maksimal arbejdsglæde for vores medarbejdere.

 

 

Ansvarlig kvalitet til den helt rigtige pris

Vores filosofi er enkel og ligetil: Ansvarlig kvalitet til den rigtige pris. Det betyder, at hvert eneste møbel er skabt af en stor kærlighed til holdbart design og en oprigtig omsorg for vores omgivelser.

Prøv vores 3D-sofabygger

Gå på opdagelse i vores kæmpe udvalg af ben, armlæn, sæder, rygge – og en endnu større palette af stoffer, lædertyper og farver. Og få lige præcis din drøm af enten London eller Passion.

Nyt sortiment er nu en del af troels denmark


Vi er glade for at kunne byde det tidligere Canett Furniture's sortiment velkommen hos troels denmark.

Vi har nu lanceret 3 nye kategorier og vi glæder os til at vise potentialet i det nye sortiment!