fbpx

Dyk ned i de nye kategorier!

Borde // Kuma

Spisestuestole // Maja

Opbevaring // Zigi

Vi har stadig sofaer og lænestole i et hav af variationer

Udvalget er stort og vi designer og producerer hele tiden nyt efter fremtidens trends og behov!

Udvalget er stort og vi designer og producerer hele tiden nyt efter fremtidens trends og behov!

 

Vi tør tage ansvar

Vi sætter en stor ære i, at vores produkter kommer til verden under forhold, der tager hensyn til menneske og miljø.Derfor er vores fabrik også ISO 14001-certificeret og derfor forbedrer vi hele tiden arbejdsmiljøet for vores medarbejdere. Desuden er det alfa omega for os at skabe design, der holder i mange, mange år. Derfor stiller vi meget høje krav til materialer, derfor kan puder og hynder vendes i de fleste af vores sofaer, så slitagen fordeles, og derfor skal man oftest kun udskifte en enkelt del i stedet for hele møblet, hvis noget går i stykker. Vi kalder det kvalitet med omtanke.

 

Design, der holder og tager hensyn

Solidt hånværk tilsat den nyeste teknologi er kernen i alle vires produkter. Vi gør os konstant umage for at forbedre kvalitet og finish og lave møbler, der kan leve i mange år. Det gør vi først og fremmest ved at lytte til vores kunder. Og vi går både langt og ad utraditionelle veje for at leve op til deres forventninger. I hvert møbel er der indbygget en ægte omsorg for vores omverden. Det betyder, at vi arbejder målrettet på at skabe effektiv og miljøvenlig produktion og en arbejdslads med maksimal arbejdsglæde for vores medarbejdere.

 

 

Ansvarlig kvalitet til den helt rigtige pris

Vores filosofi er enkel og ligetil: Ansvarlig kvalitet til den rigtige pris. Det betyder, at hvert eneste møbel er skabt af en stor kærlighed til holdbart design og en oprigtig omsorg for vores omgivelser.

Prøv vores 3D-sofabygger

Gå på opdagelse i vores kæmpe udvalg af ben, armlæn, sæder, rygge – og en endnu større palette af stoffer, lædertyper og farver. Og få lige præcis din drøm af enten London eller Passion.

Nyt sortiment er nu en del af troels denmark


Vi er glade for at kunne byde det tidligere Canett Furniture's sortiment velkommen hos troels denmark.

Vi har nu lanceret 3 nye kategorier og vi glæder os til at vise potentialet i det nye sortiment!