fbpx

Ansvarlig kvalitet til den rigtige pris - i alle former og farver!

”Så enkel og ligetil er vores filosofi. Det betyder, at hvert møbel er lavet med omtanke for sine omgivelser – og med et hav af muligheder for at skræddersy dem til jeres behov. Kvalitet hos os er nemlig mere end at skabe møbler, der holder i mange, mange år. De produceres også med respekt for mennesker og miljø. Og så gør vi vores bedste for at tilbyde et bredt sortiment, hvor der er masser af plads til personlighed – altid med flere varianter af samme model og et stort udvalg af stof og læder i alle regnbuens farver.”

Ordentlighed er en selvfølge

Over for miljøet...

Omtanke for miljøet har altid været i fokus hos os. Lige siden vores ISO 14001-certificering i 2011, har vi løbende arbejdet på at minimere vores negative aftryk på miljøet.

Som i 2018 hvor vi opgraderede vores luftkompressor, så vi kan slukke for de dele af fabrikken, der ikke kører og som i 2019, hvor vi gik vi over til energieffektive lyskilder, der sparer miljøet for 150.000 kWh om året. Senest har 178 solcelle-paneler reduceret vores CO2-udledning med 64 tons siden august 2019.

Over for vores medarbejdere...

Det skal være trygt, godt og sikkert at være ansat hos os - uanset om du sidder på kontoret i Danmark eller arbejder på fabrikkerne i Polen.

Derfor investerer vi løbende i gode arbejdshold. For eksempel er der både kraner, hæve-sænke borde og vogne til rådighed for vores polstrere, limen er miljøvenlig og sy-afdelingerne er udstyret med air condition.

Alle vores medarbejdere i Polen får også løn under sygdom og kan søge støtte hos en særlig fond, hvis de kommer i økonomiske vanskeligheder.

Design, der holder

Kvalitet for os er mere end at skabe møbler, der holder i mange, mange år. De skal produceres med respekt for mennesker og miljø. På sin vis har hensyn til miljøet altid været en integreret del af vores designfilosofi – også før vi blev ISO 14001-certificeret i 2011.

For flere af de ting, som man i dag kalder grønt og godt, har længe været ”sund fornuft” hos os så at sige. Høj kvalitet og en lang levetid har nemlig altid været kernen i vores produkter.

Derfor stiller vi meget høje krav til vores materialer, der er yderst slidstærke og frie for farlig kemi – og desuden tæller flere og flere miljøvenlige varianter.

For en lang levetid på vores møbler er alfa omega for os, når vi designer nyt.

Skræddersyet design i uendelige kombinationer

Hver eneste dag stræber vi efter at levere moderne møbler – skræddersyet til den enkelte. Vælg mellem uendelige kombinationer af designs, stilarter, størrelser og farver – og altid det sidste nye inden for stof og læder.