fbpx

Vores designere er vejen til gode, solide møbeldesigns!

Vi sætter kreativitet højt!

Designere

Kurt Skovby
Kurt Skovby er en dansk designer med over 40 års erfaring med at skabe klassiske og moderne møbler. Årtiers erfaring med og passion for design har formet hans vision for moderne design. Han har rejst verden rundt for at arbejde sammen med andre kreative kræfter og store aktører fra branchen for at lave mindeværdige møbler. Hans designfilosofi er enkel og tidløs: Det skræddersyede arbejde skal være topkvalitet – og være både flot at se på og behageligt at sidde i.
Stine Prang
Stine Prang er uddannet fra Danmarks Designskole med afgang fra linjen "Industrielt design" i 2007. Siden har hun arbejdet med møbeldesign for etablerede danske møbelvirksomheder indtil hun i 2015 blev selvstændig med "Stine Prang Design". Den danske designer får stor inspiration fra den nordiske møbeltradition, der kendetegnes af høj håndværksmæssig kvalitet og en lys og luftig stil. Rene linjer, detaljernes samspil og ikke mindst velproportionerede møbler, der giver mening og værdi for de mennesker, der bruger dem, er også en stor inspirationskilde for hende.
Arik Ben Simhon
Arik Ben Simhon er en 50-årig verdenskendt designer. Den israelske designer anses ikke kun for at være en af Tel Avivs mest prominente og indflydelsesrige designere. Hans mangeårige arbejde har også opnået international anerkendelse og pryder i dag hoteller, klubber, restauranter og barer verden over. Former og materialer i hans stil er organisk og naturlig. I kombination med hans mod og originalitet skaber det en unik stil, der lyser op i både traditionelle og moderne miljøer.