fbpx

Kreativitet af høj kvalitet!

- skræddersyet til den enkelte

Designere

Kurt Skovby
Kurt Skovby har over 40 års erfaring med at skabe klassiske og moderne møbler. Designfilosofien er enkel: Det skræddersyede arbejde skal være topkvalitet, flot at se på og behageligt at sidde i.
Stine Prang
Stine Prang er uddannet fra Danmarks Designskole i 2007. Siden har hun arbejdet med møbeldesign for etablerede danske møbelvirksomheder, indtil hun i 2015 blev selvstændig med "Stine Prang Design". Den danske designer får stor inspiration fra den nordiske møbeltradition, der kendetegnes af høj håndværksmæssig kvalitet og en lys og luftig stil. Rene linjer, detaljernes samspil og ikke mindst velproportionerede møbler er en ligeså stor inspirationskilde.
Arik Ben Simhon
Stilen hos Arik Ben Simhon er organisk og naturlig. I kombination med modige og originale valg skaber han iøjnefaldende enkelhed, der lyser op i både traditionelle og moderne omgivelser. Den israelske designer anses ikke kun for at være en af Tel Avivs mest prominente og indflydelsesrige designere. Hans mangeårige arbejde har også opnået international anerkendelse og pryder i dag hoteller, klubber, restauranter og barer verden over.