fbpx

Det er os en stor glæde at byde velkommen til hele tre nye kategorier af kvalitet og komfort til det moderne hjem!

For spisebordsstole, borde og stilfuld opbevaring er nu en del af vores store sortiment. Dermed har vi også taget et kæmpe skridt imod målet om at tilbyde jer et komplet sortiment af kvalitetsmøbler  –  en ”one stop shopping”-mulighed, om man vil.

Med overtagelsen af Canett Furniture finder I altså ikke kun alt til (spise)stuen hos én leverandør. I får også større fordele, når det kommer til levering og kundeservice.

Et nyt niveau af bekvemmelighed
Det er ikke kun i den kreative proces, der er fordele ved vores komplette kollektion af møbler til stue og spisestue. Levering, lagerstyring og kundeservice forbedrer vi også som følge af vores seneste investering i vores one stop shopping-ambitioner.

Så i stedet for at sprede din kostbare tid ud på flere leverandører, kan du nu i stedet bruge tiden på at finde det helt rette mix af møbler til dine kunder og nøjes med at ringe til ét sted, når der er spørgsmål – også selvom det er på tværs af mange møbeltyper. For det skal være nemt at handle hos os.

Derfor afsendes alle vores varer også fra Polen i fremtiden. På den måde optimerer vi både lagerstyring og reducerer samtidigt fragten for jer.

Alt, hvad hjertet begærer til stue og spisestue
Fra sofaer, lænestole, spisebordsstole, sideborde og sofaborde til lænestole, reoler, vitrineskabe og spiseborde… Vi har samlet alt dét, du skal bruge til en komplet indretning af stuen og spisestuen. Mix og match fra intet mindre end fem kategorier af kvalitetsmøbler og leg med spændende og komplette sammensætninger af stilarter, farver og materialer.

Dining Designed
Noget, der er helt ved det gamle, er vores mange muligheder for at få det lige, som jeres kunder vil have det. Det gælder især det nye og succesfulde koncept, Dining Design, som mange allerede har taget godt imod. Her giver vi – som de eneste i markedet – mulighed for at give sine spisestuestole et helt unikt udtryk og slå sig løs i de utallige farver, mønstre og materialer, der altid har været en del af vores kollektion.  

Vi glæder os til at vise jer en (endnu større) verden af muligheder i indretningen af smukke, skandinaviske hjem.

Andre nyheder

05.01 2024
Året, der gik - 2023

Et turbulent år er netop afsluttet. Alligevel hoppede vi ind i det nye med masser af optimisme og gå-på-mod.

Læs mere her >
17.11 2023
Medarbejdernyt

Mød det bedste, vi fik med fra Canett!

Læs mere her >
21.09 2023
En verden af muligheder – nu under ét tag

Det er os en stor glæde at byde velkommen til hele tre nye kategorier af kvalitet og komfort til det moderne hjem!

Læs mere her >