fbpx

Vores stofkollektion er vokset med tre miljøvenlige varianter.

Når vi vælger stoffer såvel som andre materialer, stiller vi især store krav til holdbarhed. For vi gør vores bedste for at lave møbler, som man holder af i mange, mange år - og som belaster sine omgivelser så lidt som muligt. Det er blandt andet det, vi mener, når vi siger, at vi laver 'ansvarlig kvalitet til den rigtige pris'.

Af samme grund udvider vi nu vores stofkollektion med tre grønne muligheder for dem, der ønsker et mere miljøvenligt ydre til deres møbel. Alle tre har en fortid som genbrugsflasker - og to af dem kommer fra CO2-neutrale Gabriel. 

Design, der holder 
Det er imidlertid ikke kun gennem vores stof-sortiment, at vi prøver at sætte et grønnere aftryk på verden. På sin vis har hensyn til miljøet altid været en integreret del af vores designfilosofi – også før vi blev ISO 14001-certificeret i 2011. 

Høje krav over hele linjen
Uanset hvilket stof du vælger, kan du være sikker på, at det lever op til de højeste EU-standarder. Med andre ord er de altså skånsomme for både miljø og mennesker. Derudover opfylder de kravene for høj brugsintensitet i hjemmet og er testet for bl.a. pilling, farve- og lysægthed samt rive- og slidstyrke.  

Det kan du læse meget mere om i vores care guide.

Andre nyheder

05.01 2024
Året, der gik - 2023

Et turbulent år er netop afsluttet. Alligevel hoppede vi ind i det nye med masser af optimisme og gå-på-mod.

Læs mere her >
17.11 2023
Medarbejdernyt

Mød det bedste, vi fik med fra Canett!

Læs mere her >
21.09 2023
En verden af muligheder – nu under ét tag

Det er os en stor glæde at byde velkommen til hele tre nye kategorier af kvalitet og komfort til det moderne hjem!

Læs mere her >