fbpx

Det er med ydmyghed og stor stolthed, at vi afslutter regnskabsåret 2021/22.

Trods de svære tider er det lykkedes at forøge overskuddet fra 7,8 millioner kroner til 10,4 millioner kroner. Oven i det har vi også været i stand til at ansætte 21 nye medabarbejdere.

Så selvom vi også kn se mørke skyer i fremtiden, går vi mod 2023 med en god portion optimisme. 

”Vi er jo i en mere usikker tid nu med faldende aktivitet i markedet – med energikrise, høj inflation med tilhørende stigende råvarepriser. Så det er svært at sige, hvordan 2023 bliver, men vi har dog en forventning om, at vi stadig kan tjene penge på et tilfredsstillende niveau," forklarer Bjarke Østergaard Pedersen, salgsdirektør

Vi er især gået frem i USA, Norge og Sverige. Den store fremgang er uden tvivl også hjulpet frem af flere års højt forbrug i branchen, men der er alligevel flere særskilte faktorer, der gør sig gældende i år.

”Det skyldes især kombinationen af trofaste kunder på vores største marked, Norge, det rigtige mix af pris og kvalitet, og dét at vi har allieret os med en ny svensk agent. Oven i det har vi mærket en stor efterspørgsel på vores lidt mere karismatiske modeller som Study, Michelin og Goldy.

Andre nyheder

05.01 2024
Året, der gik - 2023

Et turbulent år er netop afsluttet. Alligevel hoppede vi ind i det nye med masser af optimisme og gå-på-mod.

Læs mere her >
17.11 2023
Medarbejdernyt

Mød det bedste, vi fik med fra Canett!

Læs mere her >
21.09 2023
En verden af muligheder – nu under ét tag

Det er os en stor glæde at byde velkommen til hele tre nye kategorier af kvalitet og komfort til det moderne hjem!

Læs mere her >