fbpx
Vi glæder os ekstra meget til Gøteborg Furniture Fair denne gang... For i år viser vi ikke kun en masse nye, lækre modeller - vi løfter også sløret for en kæmpe kollektionsnyhed! 

Mod en mere komplet shopping-oplevelse

I vores kæmpe kollektion har der altid været bredde og masser af plads til personlighed. Men snart bliver mulighederne endnu flere, når vi om kort tid løfter sløret for et endnu bredere udvalg af kvalitet og komfort. 

Over hele vores stand kan du opleve et bredt udvalg af sofistikeret indretning til de fleste af hjemmets rum. Uanset om du søger efter den perfekte sofa til hele familien, en skøn lænestol til en stille stund eller et lækkert loungemøbel, har vi et godt bud. 

Ligesom sidste år bliver vores messestand en oase af skandinavisk design, hvor hvert møbel er skabt med omhu og omtanke. Vores team af designere og håndværkere fokuserer nemlig altid på at forene funktionalitet med æstetik.

Resultatet er en kollektion, der afspejler moderne livsstil – og som tager hensyn til både mennesker og miljø.  

"Ansvarlig kvalitet til den rette pris"

Så enkel og ligetil er vores designfilosofi. Det betyder, at hvert møbel er lavet med omtanke for sine omgivelser – og med et hav af muligheder for at skræddersy dem til jeres behov!

Kvalitet hos os er nemlig mere end at skabe møbler, der holder i mange, mange år. De produceres også med respekt for mennesker og miljø. Og så gør vi vores bedste for at tilbyde et bredt sortiment, hvor der er masser af plads til personlighed – altid med flere varianter af samme model og et stort udvalg af stof og læder i alle regnbuens farver.

Derfor er vores møbler et oplagt valg for moderne og miljøbevidste forbrugere, der sætter pris på kvalitet og godt design.

+10 år i det grønne spor

Miljøhensyn har altid været en integreret del af vores designfilosofi. Længe før vores største fabrik i Polen blev ISO 14001-certificeret i 2011 har ansvarlighed og hensyn til mennesker og miljø været omdrejningspunktet i vores produktion. For i alle årene har vi også troet på, at holdbarhed er vejen frem. Derfor har vi altid fremstillet møbler af høj kvalitet, der garanterer lang levetid og minimerer den miljømæssige påvirkning.

Få syn for sagen, når vi inden længe slår dørene op til 240 kvadratmeters kvalitet og komfort i Gøteborg. Vi lover, at der bliver en masse godt at sidde i og se på!

Tid & Sted

  • Det svenske udstillings- og kongrescenter 
  • 12-14. september
  • Stand B01:10  

Læs mere om messen her.

Andre nyheder

05.01 2024
Året, der gik - 2023

Et turbulent år er netop afsluttet. Alligevel hoppede vi ind i det nye med masser af optimisme og gå-på-mod.

Læs mere her >
17.11 2023
Medarbejdernyt

Mød det bedste, vi fik med fra Canett!

Læs mere her >
21.09 2023
En verden af muligheder – nu under ét tag

Det er os en stor glæde at byde velkommen til hele tre nye kategorier af kvalitet og komfort til det moderne hjem!

Læs mere her >