fbpx

Og sparer allerede miljøet for 64 tons CO2! 

Flere og flere af vores møbler kommer til verden med hjælp fra solen. I alt 178 grønne energikilder dækker taget på vores største fabrik, M-line. Til sammen har de allerede leveret 65 MWh og begrænset vores CO2-udslip med 64 tons, siden de blev installeret i august 2019.

Solcellerne er vores seneste indsats for at minimere vores negative påvirkning af miljøet. Denne indsats skruede vi for alvor op for, da vi blev ISO 14001-certificerede i 2011.

Design, der holder fra dag 1
Miljøhensyn har imidlertid altid været en integreret del af vores designfilosofi. Flere af de ting, som man i dag kalder grønt og godt, har nemlig længe været ”sund fornuft” hos os så at sige. For høj kvalitet og en lang levetid har altid været kernen i vores produkter. Også før vi kunne kalde os ISO 14001-certificerede.

Derfor har vi bl.a. vendbare puder i de fleste modeller, så slitagen fordeles, og derfor tænker vi fleksibilitet ind i designet, hvor vi kan. Det betyder, at går noget i stykker, skal man kun udskifte den enkelte del i stedet for hele møblet.  

Uanset hvilket stof du vælger, kan du også være sikker på, at det lever op til de højeste EU-standarder. Med andre ord er de altså skånsomme for både miljø og mennesker. Derudover opfylder de kravene for høj brugsintensitet i hjemmet og er testet for bl.a. pilling, farve- og lysægthed samt rive- og slidstyrke.

Og så tæller vores stofkollektion flere og flere miljøvenlige varianter.

Læs meget mere om vores værdier her og find vores care guide her!

Andre nyheder

05.01 2024
Året, der gik - 2023

Et turbulent år er netop afsluttet. Alligevel hoppede vi ind i det nye med masser af optimisme og gå-på-mod.

Læs mere her >
17.11 2023
Medarbejdernyt

Mød det bedste, vi fik med fra Canett!

Læs mere her >
21.09 2023
En verden af muligheder – nu under ét tag

Det er os en stor glæde at byde velkommen til hele tre nye kategorier af kvalitet og komfort til det moderne hjem!

Læs mere her >