fbpx

Og sparer allerede miljøet for 64 tons CO2! 

Flere og flere af vores møbler kommer til verden med hjælp fra solen. I alt 178 grønne energikilder dækker taget på vores største fabrik, M-line. Til sammen har de allerede leveret 65 MWh og begrænset vores CO2-udslip med 64 tons, siden de blev installeret i august 2019.

Solcellerne er vores seneste indsats for at minimere vores negative påvirkning af miljøet. Denne indsats skruede vi for alvor op for, da vi blev ISO 14001-certificerede i 2011.

Design, der holder fra dag 1
Miljøhensyn har imidlertid altid været en integreret del af vores designfilosofi. Flere af de ting, som man i dag kalder grønt og godt, har nemlig længe været ”sund fornuft” hos os så at sige. For høj kvalitet og en lang levetid har altid været kernen i vores produkter. Også før vi kunne kalde os ISO 14001-certificerede.

Derfor har vi bl.a. vendbare puder i de fleste modeller, så slitagen fordeles, og derfor tænker vi fleksibilitet ind i designet, hvor vi kan. Det betyder, at går noget i stykker, skal man kun udskifte den enkelte del i stedet for hele møblet.  

Uanset hvilket stof du vælger, kan du også være sikker på, at det lever op til de højeste EU-standarder. Med andre ord er de altså skånsomme for både miljø og mennesker. Derudover opfylder de kravene for høj brugsintensitet i hjemmet og er testet for bl.a. pilling, farve- og lysægthed samt rive- og slidstyrke.

Og så tæller vores stofkollektion flere og flere miljøvenlige varianter.

Læs meget mere om vores værdier her og find vores care guide her!

Andre nyheder

20.04 2021
10 års grønt fokus!

Siden 2011 har vi arbejdet målrettet på at mindske vores negative aftryk på miljøet.

Læs mere her >
19.01 2021
Året, der gik - 2020

Vokseværk i mange former var temaet for 2020. 

Læs mere her >
12.01 2022
Året, der gik - 2021

Vi håber, at I er kommet godt ind i 2022! Her starter vi med et tilbageblik på det usædvanlige rekord-år, der gik…

Læs mere her >