fbpx

Meget snart er det messetid, og vi kan slet ikke vente med at vise vores nyheder frem! Ikke kun fra den bløde sofa-afdeling, men også fra vores datterselskaber Canett, ABC og Quadrant, der står klar med en perlerække af lækre stole og elegante opbevaringsløsninger. Et væld af muligheder

Med vores møbler er det kun fantasien, der sætter grænserne. Vi har gjort det let at tilpasse vores modeller til det individuelle behov. Det har vi eksempelvis gjort med vores 3D sofabygger, der blandt andet kan bruges til tilpasning af vores populære sofaserier, London og Passion. Vores 3D program gør det her muligt at tilpasse alt fra størrelse til udtryk. 

→ 3D SOFABYGGER 

Udover vores 3D sofabygger bestræber vi os altid på at tilbyde brede produktkategorier, der byder på et væld af designs, størrelsesskalaer og farvekombinationer. Det gør det muligt at tilpasse hver enkelt model til enhver smag, hvad end der er tale om stole, sofaer, sovesofaer eller spisestuemøbler. 

→ 1200 tekstilfarver & 100 læderfarver 

“Ansvarlig kvalitet til den rigtige pris”

Miljøhensyn har altid været en integreret del af vores designfilosofi. For flere af de ting, som man i dag kalder grønt og godt, har længe været ”sund fornuft” hos os så at sige. Også før vi blev ISO 14001-certificerede i 2011. 

Vi har nemlig altid været af den overbevisning, at man kommer længst med møbler, der holder. Derfor har vi siden den spæde start produceret møbler af høj kvalitet, der sikrer en lang levetid og mindsker miljømæssige belastninger. Derudover har vi de sidste 11 år arbejdet ud fra et grønt fokus, der blandt andet har ført følgende initiativer med sig: 

Vores møbler er altså det oplagte valg til den moderne, miljøbevidste forbruger, der går op i godt design.  

Link til ISO 10 års-nyhed: 10 års grønt fokus! 

Kommer du forbi?

Hos Troels Denmark kan vi næsten ikke få armene ned over Gøteborg Furniture Fair 2022. Her præsenteres blandt andet vores elegante Contino sofa, der med sine smukke folder og behagelige siddepuder betager de fleste. Hertil glæder vi os også til at fortælle om de mange tilpasningsmuligheder, der kendetegner vores løsninger på tværs af produktkategorier. 

Du kan nemlig også opleve produkter fra: Canett, ABC og Quadrant. Derudover får du muligheden for at sætte ansigt på vores nye svenske agent, Mogihome. Det hele finder sted ved stand B01:07 og B01:10.  

Vi ses til Gøteborg Furniture Fair den 13-14. september

Hvor: Det svenske udstillings- og kongrescenter 

Stand(e): B01:07 og B01:10 

– Læs mere om messen her: https://mobelmassan.com/english/ 

Andre nyheder

05.01 2024
Året, der gik - 2023

Et turbulent år er netop afsluttet. Alligevel hoppede vi ind i det nye med masser af optimisme og gå-på-mod.

Læs mere her >
17.11 2023
Medarbejdernyt

Mød det bedste, vi fik med fra Canett!

Læs mere her >
21.09 2023
En verden af muligheder – nu under ét tag

Det er os en stor glæde at byde velkommen til hele tre nye kategorier af kvalitet og komfort til det moderne hjem!

Læs mere her >